Ευχές για το νέο χρόνο από την ομογένεια

1) Οικογένεια Θεοδώρου Κουτσοκώστα – Λένιας Κακαζιώτη (Γιορκ, Πενσιλβανία, Η.Π.Α.)

Η οικογένεια Θεοδώρου και Λένιας Κουτσοκώστα από το York,  Pensylvania, Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής,  εύχεται  πρώτα στην μητέρα μας Αλεξάνδρα Κακαζιώτη, στην οικογένεια μας εκεί στο χωριό μας, τα Καλύβια και όλους τους συγχωριανούς μας,  Χρόνια Πολλά !!!! Το 2018 να φέρει υγεία, ευτυχία και γαλήνη σε όλους μας !!! Ευτυχισμένο το καινούργιο  Έτος 2018! Τέρρης, Λένια, Εύη και Γιάννης Κουτσοκώστας !!!!

 

2) Οικογένεια Θωμά Ξύστρα, Ζουβενχάνσεν, Βάδη- Βυρτεμβέργη, Γερμανία

Μια φωτογραφία και από εμάς στην Γερμανία. Εύχομαι το νέο έτος να φέρει υγεία και ευτυχία, σε κάθε σπίτι σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Η οικογένεια Ξύστρα εύχεται, σε εσένα φίλε Γιώργο και στην σελίδα σου μια δημιουργική χρονιά!!!

 

3) Ασημίνα Γαλανοπούλου-Τερέντη (Λάρνακα, Κύπρος)

Εύχομαι το 2018 να φέρει υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία στον καθένα μας!!!

 

4) ) Οικογένεια Κωνσταντίνου Κακαζιώτη (Μεχάνικσμπουργκ, Πενσιλβανία, Η.Π.Α.)

Και εγώ με τη σειρά μου εύχομαι σε όλες τις φίλες και όλους τους φίλους Καλή Χρονιά και ότι, το καλύτερο να το βρούνε! Υγεία πάνω απ’ όλα! Χρόνια πολλά και πάλι Καλή Χρονιά δυνατά το ξέρω ότι είστε δυνατοί όλοι σας, όλη η Ελλαδάρα μου, σας αγαπώ!  Ντούλας America...  Χαρισμένο το τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη «Αγριολούλουδο» σε όλο τον κόσμο γιατί η Ελλαδάρα μου ¨αντέχει¨ όπως το… αγριολούλουδο!

 

5) Αντωνία Γκιόλια (Ούλμ, Γερμανία)

Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά να έχετε με υγεία, ευημερία, χαρά και ευτυχία!!! Και μην ξεχνάτε να ζητήσετε μια συγνώμη, να κάνετε μια αγκαλιά και να μην αφήσετε μόνους τους ηλικιωμένους ανθρώπους… Φιλιά στο αγαπημένο μου χωριό από το Ούλμ, της Γερμανίας!

 

6) Από τα αδέρφια Τάσος και  Γιώργος Γαλανόπουλος (Λονδίνο, Αγγλίας)

Χρόνια πολλά καλή χρονιά να έχουμε! Τις θερμότερες ευχές μας για το 2018! Για την ιστοσελίδα του χωριού ο Τάσος & ο Γιώργος Γαλανόπουλος από το Λονδίνο εύχονται το 2018 να είναι ένας χρόνος γεμάτος υγεία, χαρά και δημιουργός καλών αναμνήσεων πού μας φέρνει πιο κοντά.

 

7) Οικογένεια Φώτη Λαμνάτου - Χριστίνας Ψιλογιαννοπούλου (Πενσιλβάνια, Η.Π.Α.)

Χρόνια πολλά! Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρόνια, με υγεία και πολλά χαμόγελα!

 

8) Οικογένεια Νίκου Σκλάβου (Λυθρόδοντας Λευκωσία, Κύπρος)

Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους τους χωριανούς  οικογένεια Νίκου Σκλάβου

 

 

9) Οικογένεια Δημήτρη και Ελευθερίας Ξύστρα (Βίννεντεν, Στουτγκάρδη, Γερμανία)

Χρόνια πολλά από το Winnenden Stuttgart!! Καλή χρονιά με υγεία ευτυχισμένο το νέο έτος!!! Χρόνια πολλά... υγεία και αισιοδοξία στον ελληνικό λαό...

 

10) Οικογένεια, Νίκου Ρεπετσά - Αρχοντούλας Σωτήρχου (Ζάμπια Αφρική)

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και ευτυχία. Να δώσει ο καινούριος χρόνος στον κάθε έναν ότι επιθυμεί. Σε όσους ζουν στο εξωτερικό (όπως εγώ)να δώσει ο Θεός ηρεμία και υπομονή. Χρόνια Πολλά σε όλους!!!

 

11) Σπύρος Τσακτσίρας (Στουτγκάρδη, Γερμανία)

Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά!!! Gutes neues Jahr!!!

 

12) Απόστολος Καρύμπας (Βένις Μπιτς, Φλόριντα, Η.Π.Α.)

 Χρόνια Πολλά σε όλους! Καλή Χρονιά!!! Πολύ καλή η ιστοσελίδα για τα Καλύβια, μπράβο!

 

13) Γιάννης και Λουΐζα Γαλανόπουλου (Μπρίστολ, Αγγλία)

Ευχόμαστε σε όλους τους χωριανούς και τους συγγενείς, Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το Νέο  Έτος 2018, με αγάπη, ευτυχία και πάνω απ΄ όλα υγεία! Χαρούμενος ο Νέος Χρόνος! Happy New Year!!!

 

Επιμέλεια: Γιώργος Πανταζόπουλος