Πολλά αγωνιστικά ρεκόρ στον 5ο αγώνα Dragster, στο Αγρίνιο

Ο ΑΣΗ υπο την αιγίδα της ΟΜΑΕ–ΑΜΟΤΟΕ διοργάνωσαν στις 14, 15 και 16 Οκτωβρίου 2022, τον συγκεκριμένο αγώνα, όπου συμμετείχαν πολλοί οδηγοί αυτοκινήτων και μηχανών, αλλά και πολλοί θεατές.

Οι διοργανωτές αναφέρουν συγκεκριμένα:

Agrinio raceway 14-16/10: «Ο αγώνας με τα περισσότερα 6άρια και 7άρια (χρόνοι) που έχουν ποτέ γίνει στην χώρα μας μόλις πέρασε στην ιστορία!

Παρά τις δύσκολες βροχερές συνθήκες που επικρατούσαν μέχρι και το Σάββατο το πρωί, η διοργανώτρια αρχή και οι ομάδες, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, όσον αφορά την προετοιμασία της πίστας και των αγωνιστικών περασμάτων και το αποτέλεσμα ήταν ένας αγώνας που θα μείνει στην ιστορία!

Ρεκόρ συμμετοχών με 150 οδηγούς σε όλες τις κατηγορίες, ο ανταγωνισμός ήταν πολύ δυνατός και οι εκπλήξεις πολλές, αλλά ειδικά σε κάποιες έγινε πραγματικός ¨πόλεμος¨…. Πολλά πανελλήνια και προσωπικά ρεκόρ ¨έσπασαν¨ αλλά και αυτό του Ντίνεφ, ο οποίος έκανε παγκόσμιο ρεκόρ, ως το γρηγορότερο Audi Awd στον κόσμο!!!

Μερικοί από τους καλύτερους χρόνους που έγιναν είναι το 6,9 του Κύρου, όπου είναι και ο καλύτερος χρόνος μοτοσικλέτας που έχει γίνει ποτέ στην χώρα μας, ελάχιστα πιο πίσω πάλι στο 6.9 ο Γκόσιος, ο οποίος είναι και ο μόνος που έχει μπει στα 6αρια 3 φορές, το Παγκόσμιο 7,2 του Ντίνεφ από την Βουλγαρία, το ¨φοβερό¨ πανελλήνιο ρεκόρ με 7,1 (που κατεγράφη 2 φορές), του Μαυρομάτη για την πιο δύσκολη κατηγορία της χώρας μας, το επίσης πολύ δυνατό 7,1 του Μπιλά στην ίδια κατηγορία, το 8,9 του Πετρόπουλου με το monster Corsa, ο οποίος θα μπορούσε να ¨ρίξει¨ τον χρόνο κι άλλο, αλλά ταλαιπωρήθηκε από μικροπροβλήματα, το Πανελλήνιο 7,7 του Πασχάλη για την κατηγορία ¨φωτιά¨ Realstreet (μηχανές), επίσης το 7,5 του Αγαπίδη για την Pstreet2, το 8,4 του Ελαφρύ για την P street1 και πολλά ακόμα και στις υπόλοιπες κατηγορίες».

Επόμενη¨ στάση¨ για τον τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος πάλι στο "Agrinio raceway", στις 11, 12 και 13 Νοεμβρίου, στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Αγρινίου.