Η Γιορτή της ΕΠΣΑ, την Δευτέρα 18 Μαρτίου στο ¨Εμιλέον¨

Σ’ αυτήν θα λάβουν χώρα οι παρακάτω απονομές:

1. Στους περσινούς πρωταθλητές όλων των κατηγοριών, που είναι:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ – ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ

Θα απονεμηθεί το κύπελλο του πρωταθλητή.

2. Στο σωματείο ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ, κυπελλούχο της Ενώσεώς μας, 2017-2018, θα δοθεί αναμνηστική πλακέτα.

3. Στο σωματείο ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ νικητή του SUPERCUP, θα δοθεί αναμνηστική πλακέτα.

4. Στο σωματείο ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ θα δοθεί το κύπελλο του πρωταθλητή της επίλεκτης κατηγορίας του παιδικού πρωταθλήματος και στα σωματεία ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, πρωταθλητές των ομίλων τους στο παιδικό πρωτάθλημα, 2017-2018, θα απονεμηθεί στο καθένα, από μία πλακέτα.

5. Στα σωματεία ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 (υπερ-πρωταθλητής) και ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, πρωταθλητές του ομίλου τους στο πρωτάθλημα προπαίδων, 2017-2018, θα απονεμηθεί στο καθένα, από μία πλακέτα.

6. Στα σωματεία ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ – ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΕΧΡΙΝΙΑΣ – ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ και ΠΑΟ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ, νικητές του κυπέλλου ήθους, θα απονεμηθεί από μία πλακέτα.

7. Θα τιμηθούν αριστούχοι μαθητές – ποδοσφαιριστές.

8. Θα τιμηθούν παράγοντες, διαιτητές, προπονητές, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, για την προσφορά τους στο Αιτωλοακαρνάνικο ποδόσφαιρο.

9. Θα τιμηθεί η καλύτερη ενδεκάδα της περιόδου 2017-2018, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής και ο καλύτερος προπονητής, μετά από ψηφοφορία των προπονητών, καθώς και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.

10. Ένα σωματείο από κάθε κατηγορία από αυτά που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση, θα κερδίσει μετά από κλήρωση, τα έξοδα διαιτησίας του στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του τη νέα περίοδο.

11. Ένα σωματείο των πρωταθλημάτων υποδομών της Ενώσεώς μας (παίδων – προπαίδων), από τα παρόντα στη γιορτή, ύστερα από κλήρωση, θα κερδίσει τα έξοδα διαιτησίας του στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του τη νέα περίοδο.

12. Θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της Πολιτείας, της Ε.Π.Ο. και των Αρχών του Νομού.

Πηγή: epsaitol.gr