ΕΠΣΑ: Προκηρύξεις πρωταθλημάτων και κυπέλλου – Κληρώσεις

Σας γνωρίζουμε ότι οι κληρώσεις όλων των πρωταθλημάτων μας Α΄, Β΄, Γ΄ κατηγορίας, καθώς και των δύο πρώτων φάσεων του κυπέλλου, θα διεξαχθούν την ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 και ώρα 20:00 στο ξενοδοχείο Θεοξένια (ημιόροφος) στο Μεσολόγγι.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Κ16 – Κ14

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, υπενθυμίζεται στα σωματεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα υποδομών (Κ16 – Κ14 – παράβολο 60 ευρώ – εγγύηση 200 ευρώ), ότι καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής στις παραπάνω διοργανώσεις είναι η ΤΡΙΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 και ώρα 18:00.

Χωρίς την καταβολή εγγύησης καμία δήλωση δεν θα γίνεται δεκτή.

Τα σωματεία που δηλώνουν συμμετοχή ΜΟΝΟ στα πρωταθλήματα αυτά και όχι στα ανδρικά, πρέπει να προσκομίσουν δήλωση συμμετοχής, σύνθεση Δ.Σ., συνυποσχετικό διαιτησίας θεωρημένο από δημόσια αρχή και πράξη συναίνεσης Προέδρου και Γενικού Γραμματέα, θεωρημένες από δημόσια αρχή.

Επίσης σας γνωρίζουμε ότι δήλωση που θα υποβληθεί μετά την παραπάνω καταληκτική ημερομηνία και ώρα, θεωρείται εκπρόθεσμη και το σωματείο αποκλείεται του πρωταθλήματος, άρθρο 7 παρ. 3 εδ. α’ Κ.Α.Π.

Τέλος την ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 και ώρα 21:00 περίπου και μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης των ανδρικών πρωταθλημάτων και κυπέλλου, στο ξενοδοχείο ΘΕΟΞΕΝΙΑ στο Μεσολόγγι, θα γίνει συνάντηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος με εκπροσώπους των σωματείων, που θα αγωνιστούν στα παραπάνω πρωταθλήματα υποδομών.

Πηγή: epsaitol.gr