ΕΠΣΑ: Δηλώσεις συμμετοχής Κυπέλλου και Γ' Κατηγορίας

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της Ενώσεως λήγουν την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 και ώρα 13:00 (χρηματικό παράβολο 90 ευρώ).

Επίσης την ίδια ημέρα και ώρα λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων στο Κύπελλο Ερασιτεχνών (χρηματικό παράβολο σωματείων Γ’ Εθνικής 250 ευρώ, σωματείων Α’ κατηγορίας και ερασιτεχνικά τμήματα ΠΑΕ 100 ευρώ, σωματείων Β’ κατηγορίας 40 ευρώ και Γ’ κατηγορίας 10 ευρώ).

Τα σωματεία πρέπει να προσκομίσουν δήλωση συμμετοχής, σύνθεση Δ.Σ. συνυποσχετικό διαιτησίας θεωρημένο από δημόσια αρχή και πράξη συναίνεσης Προέδρου και Γενικού Γραμματέα, θεωρημένες από δημόσια αρχή.

Τέλος σας γνωρίζουμε ότι δήλωση που θα υποβληθεί μετά την παραπάνω καταληκτική ημερομηνία και ώρα, θεωρείται εκπρόθεσμη και το σωματείο αποκλείεται του πρωταθλήματος, άρθρο 7 παρ. 3 εδ. α’ Κ.Α

 

Ανακοίνωση για φιλικούς αγώνες σωματείων

Από την Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνεται ότι ο ορισμός διαιτητών σε φιλικούς αγώνες ερασιτεχνικών σωματείων θα πρέπει να γίνεται από το αρμόδιο όργανο της Ε.Π.Σ. (άρθρο 50 παρ. 9 συστήματος διαιτησίας ποδοσφαίρου), γιατί σε διαφορετική περίπτωση επισύρει, εκτός των άλλων, πειθαρχική ποινή στους διαιτητές.

Κατόπιν τούτου, τα σωματεία που επιθυμούν τον ορισμό διαιτητών σε φιλικούς αγώνες, θα πρέπει να απευθύνονται εγγράφως στην Ένωση, είτε στο φαξ 26310-25333 είτε στο e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Για αγώνες που διεξάγονται Σαββατοκύριακο έως την Παρασκευή 12:00 ενώ για αγώνες που διεξάγονται άλλη μέρα μέχρι την προηγουμένη και ώρα 12:00.

Πηγή: epsaitol.gr