Νίκη του ΠΑΟ Καλυβίων με 0-1, στη Ματαράγκα

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Ένα γκολ ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη και τους βαθμούς ο ΠΑΟ Καλυβίων, στην σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αράκυνθο Ματαράγκας, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣ Αιτ/νίας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Καλυβιώτες επεχείρησαν πολλά σουτ προς την αντίπαλη εστία, με επιθετικές ¨αιχμές¨ τους Τσοπανά και Καραλή, ενώ οι πιο χαρακτηριστικές φάσεις ήταν, ένα κτύπημα φάουλ του Π. Καρύμπα το οποίο απέκρουσε με πολύ καλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας Λιάπης, όπως επίσης και ένα δυνατό σουτ του Χ. Τσομπανά που κατέληξε άουτ.

Στο 50΄ λεπτό, ο νεαρός Γ. Καραλής, έκανε ατομική προσπάθεια από δεξιά, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε, όμως ¨νικητής¨ στο τετ α τετ βγήκε ο τερματοφύλακας Λιάπης, που απέκρουσε σωτήρια…

Στο 55΄ λεπτό ο Γ. Θεοδωρόπουλος σούταρε από αριστερά, με τη μπάλα όμως να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και να απομακρύνεται.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα προέκυψε στο 73΄ λεπτό, όταν μετά από κτύπημα φάουλ του Π. Καρύμπα, βρήκε μέσα στην περιοχή τον Σ. Τασούλη, ο τελευταίος με εντυπωσιακή κεφαλιά ¨ψαράκι¨ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Στο 86΄ ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Μ. Σαλάππας αντίκρισε 2η κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο και ο διαιτητής τον απέβαλλε από το παιχνίδι με κόκκινη κάρτα.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ. Λιόνας, Ροκοπάνος και  Σπυρόπουλος.

Αράκυνθος Ματαράγκας (προπονητής Γ. Κουτσονικόλας)

Ε. Λιάπης, Ξ. Λάκκας, Δ. Αλπέντζος, Α. Κουτσονικόλας, Δ. Χήρας, Μ. Σαλάππας, Μπουκουβάλας, Κ. Λιάπης, Δ. Παπαδόπουλος,  Ν. Κούστας, Γ. Θεοδωρόπουλος.

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (προπονητής Ανδρέας Κονδύλης)

Κ. Ζώης, Ν. Μυγδάκης, Επ. Καρασάββας, Γ. Τίττης, Θ. Κόκκαλης, Χ. Πατσαούρας, Π. Καρύμπας, Χ. Ζαχαράτος, Χ. Τσοπανάς, Γ. Καραλής, Σ. Τασούλης.