Ο Σύλλογος Γυναικών Καλυβίων "Δήμητρα" έκοψε την βασιλόπιτα

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου 2024, η ετήσια κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Γυναικών Καλυβίων "Δήμητρα" στο κέντρο εστίασης "Το Λυγερό", στο Αγρίνιο.

Την κοπή της βασιλόπιτας έκαναν η Πρόεδρος κα Μαίρη Ζαπαντιώτη - Στρατοπούλου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, με πολλές ευχές για υγεία και προκοπή για τη νέα χρονιά προς όλες και όλους τους παριστάμενους της εορταστικής εκδήλωσης.

Η κα Ζαπαντιώτη ανέφερε τα εξής: «Η Πρόεδρος και οι κυρίες του Δ.Σ. ευχαριστούμε από καρδιάς τα μέλη και τους φίλους. Δουλεύουμε εθελοντικά  για να αναδείξουμε το τόπο μας με διάφορες εκδηλώσεις κοινωνικού και πολιτιστικού περιεχομένου. Έχουμε βάλει τον πήχη ψηλά... Σας θέλουμε όλους δίπλα μας. Ο σύλλογος είναι όλου του χωριού, είναι ο "καθρέφτης" του τόπου, δεν ανήκει σε κανέναν, όλοι μαζί προσφέρουμε για την ανάδειξη του χωριού μας… Τις ευχές μας, καλή δημιουργική ευλογημένη χρονιά!»

Το φλουρί της βασιλόπιτας βρήκε η κα Αγγελική Κοτρώτσου - Καλαμπαλίκη στην οποία προσφέρθηκε και μια θρησκευτική εικόνα.

Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με τον Παύλο Μπερμπερίδη και την ορχήστρα του.

Η βραδιά συνεχίστηκε με φαγητό, αναψυκτικά, ποτά, μουσική, χορό και ανταλλαγή ευχών για μια δημιουργική χρονιά και πολλές πολιτιστικές δράσεις για το χωριό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Καλυβίων εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη & δημιουργία!