Νέος φωτισμός στο Νηπιαγωγείο Καλυβίων

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Λίαν προσφάτως το Νηπιαγωγείο Καλυβίων Αγρινίου απέκτησε νέο εξωτερικό φωτισμό, με σύγχρονες λάμπες τεχνολογίας led, ώστε τις νυχτερινές ώρες το κτίριο να φωτίζεται με τον καλύτερο τρόπο.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Εκπαιδευτική Ημερίδα στο Γυμνάσιο Θέρμου

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, στο Ημερήσιο Γυμνάσιο Θέρμου, πραγματοποιήθηκε Παιδαγωγική & Εκπαιδευτική Ημερίδα, Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Παιδαγωγικής Ευθύνης του Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου κ. Νάκου Κων/νου, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας και τον Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Καζαντζή Χρήστο, με Θέμα: «Ο πολλαπλός ρόλος του Διευθυντή στη Σχολική Μονάδα».

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Η μαθητική παρέλαση για την «28η Οκτωβρίου 1940» στα Καλύβια

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Με την δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και κατόπιν την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση κορυφώθηκαν σήμερα οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, στα Καλύβια Αγρινίου.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Λήξη μαθημάτων στο Κοινωνικό Φροντιστήριο

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της Κοινότητας Καλυβίων, η λήξη μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που λειτούργησε από τις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου για μαθητές Γυμνασίου.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Δημιουργία ΚΔΑΠ από τον Δήμο Αγρίνιο, πιθανά και στον Πλάτανο Καλυβίων

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Την πιθανότητα να δημιουργηθεί από τον Δήμο Αγρίνιο νέο ΚΔΑΠ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης)  στο παλιό δημοτικό σχολείο Πλατάνου Καλυβίων, ανέφερε μεταξύ άλλων σε σημερινή του συνέντευξη, ο Πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ Γιάννης Βασιλείου.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE