Το Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων επισκέφθηκε λαογραφική έκθεση

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα δάσκαλοι και μαθητές των Α΄, Β΄ και Γ΄τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων, στην λαογραφική συλλογή του Συλλόγου Γυναικών Καλυβίων, που φιλοξενείται στο Κοινοτικό κτίριο Καλυβίων.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους, βρέθηκαν το πρωί στην κεντρική πλατεία του χωριού μας για να στολίσουν με κατασκευές και χειροποίητα δώρα, το χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχει τοποθετήσει η Κοινότητα Καλυβίων.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Το Δημοτικό Καλυβίων σε εκπαιδευτική εκδρομή, στο Αγγελόκαστρο

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο κοντινό μας Αγγελόκαστρο, πραγματοποίησαν χθες εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων και συγκεκριμένα, στο Μουσείο Ιστορίας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, καθώς και στις εγκαταστάσεις ενός Ελαιοτριβείου –Συσκευαστήριου, τοπικής οικογενειακής επιχείρησης.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Το Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων στο «2ο Φεστιβάλ Πορτοκαλιού»

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Εκπαιδευτική δράση στα πλαίσια του «2ου Φεστιβάλ Πορτοκαλιού» που διοργανώνεται στα Καλύβια Αγρινίου, από 18 έως 20 Νοεμβρίου 2022, πραγματοποίησαν σήμερα εκπαιδευτικοί και μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Κοινότητας Καλυβίων.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Τιμήθηκε η εξέγερση του Πολυτεχνείου, στο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Στο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων, σε ειδική εκδήλωση που προετοίμασαν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές της πέμπτης και έκτης τάξης, τιμήθηκε σήμερα η επέτειος της εξέγερσης των φοιτητών στο Πολυτεχνείο, το 1973.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE