Η καλοκαιρινή γιορτή από το «Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καλύβια

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Μια μικρή όμορφη καλοκαιρινή γιορτή πραγματοποιήθηκε χθες στο Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καλύβια Αγρινίου και ήταν αφιερωμένη  στα μικρά παιδιά και τους Εθελοντές του Οργανισμού, που στηρίζουν τις δράσεις του!

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Καλοκαιρινά bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος το καλοκαίρι, προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν τα καλοκαιρινά bazaars που διοργανώνει και να στηρίξουν τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του οργανισμού. Πιο συγκεκριμένα:

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Με επιτυχία οι παιδικοί αγώνες αφιερωμένοι στο «Χαμόγελο Του Παιδιού»

Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Εκατοντάδες παιδιά βρέθηκαν χθες Σάββατο, στο ΔΑΚ Αγρινίου όπου συμμετείχαν στους 3ους Παιδικούς Αγώνες  Στίβου «Run & Fun» σε μια γιορτή του αθλητισμού που γίνεται πλέον θεσμός και διοργάνωσε η Ακαδημία Στίβου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Παιδικοί αγώνες στίβου αφιερωμένοι στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Η Ακαδημία Στίβου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (ΓΕΑ) διοργανώνει, το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019, στις 7 το απόγευμα, στο ΔΑΚ Αγρινίου τους  3ους Παιδικούς Αγώνες  Στίβου «Run & Fun» που είναι αφιερωμένοι στον Οργανισμό «Το  Χαμόγελο του Παιδιού».

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE

Υποψήφιοι του συνδυασμού «Ο Τόπος μας Αξίζει» επισκέφθηκε το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Αντιπροσωπεία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Ο Τόπος μας Αξίζει» επισκέφθηκε χθες Πέμπτη (08/05) στα Καλύβια, το «Χαμόγελο του Παιδιού» όπου συζήτησαν και ενημερώθηκαν για το έργο του οργανισμού, από το προσωπικό της Ημερήσιας Φροντίδας.

TPL_COM_CONTENT_READ_MORE_TITLE