Ο Γιώργος Γρ. Τάγκαλος σε τουρνουά τένις στο Αμβούργο

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Ο συμπατριώτης μας Γιώργος Γρ. Τάγκαλος - Ψιλογιαννόπουλος, ακολουθώντας τα δυο τελευταία χρόνια διεθνή πορεία ως Διαιτητής γραμμής σε τουρνουά αγώνων τένις, συμμετείχε στο Κύπελλο Κυριών και Ανδρών που πραγματοποιήθηκε στο Αμβούργο της Γερμανίας.

Ο Γιώργος Γρ. Τάγκαλος - Ψιλογιαννόπουλος (με καταγωγή από τα Καλύβια Αγρινίου) μας ανέφερε συγκεκριμένα: «Ήταν μια ακόμη μοναδική εμπειρία, και είναι αυτονόητο ότι έπεται και συνέχεια, με παρουσία ως διαιτητής και επόπτης σε διάφορα διεθνή τουρνουά ανά την υφήλιο!»

Όσον αφορά το τουρνουά, ήταν μόλις η δεύτερη διοργάνωση του Hamburg Ladies & Gents Cup, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 15 έως τις 22 Οκτωβρίου 2023 στη βάση της Ένωσης Αντισφαίρισης του Αμβούργου (HTV). Αυτή η "συνδυασμένη διοργάνωση", η οποία είναι μοναδική στη Γερμανία, περιελάμβανε ένα ATP Challenger στην κατηγορία 50 για άνδρες (χρηματικό έπαθλο: 36.000 ευρώ) και έναν αγώνα ITF World Tour W60 για γυναίκες, αξίας 57.000 ευρώ).

Η είσοδος για τους θεατές ήταν ελεύθερη όλες τις ημέρες του τουρνουά. Ο χώρος διεξαγωγής ήταν τα γήπεδα της Ένωσης Αντισφαίρισης του Αμβούργου HTV (Bei den Tennisplatz 77).

Διοργανωτής του τουρνουά Κύπελλο Κυριών και Ανδρών «Hamburg Ladies & Gents Cup» ήταν, η Ένωση Αντισφαίρισης του Αμβούργου και υποστηρικτές ήταν, η πόλη του Αμβούργου, το Περιφερειακό πρωτάθλημα (Regionalliga Nord-Os), ο επαγγελματικός οργανισμός τένις ανδρών ATP και η Γερμανική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (DTB).