Την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου αρχίζει η προετοιμασία του ΠΑΟ Καλυβίων

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Για την επόμενη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στις 4 μ.μ. έχει ορισθεί η έναρξη της προετοιμασίας του ΠΑΟ Καλυβίων στο γήπεδό του, για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023-2024, με προπονητή και φέτος τον Ανδρέα Κονδύλη, ο οποίος θα καθοδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Β΄Τοπικής Κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλ/νίας.

Με το πρωτάθλημα να ξεκινά στις 21 Οκτωβρίου, είναι επί τοις ουσίας η αιτία που η προετοιμασία πήγε χρονικά πιο πίσω, ενώ το τρέχον διάστημα η διοίκηση του ΠΑΟΚ συνεχίζει τις επαφές και τις συνεννοήσεις με τους παίκτες που αγωνίζονταν την προηγούμενη χρονιά, αλλά γίνονται και διερευνητικές κινήσεις ώστε αν χρειασθεί, η ομάδα να ενισχυθεί περαιτέρω και μεταγραφικά.

Επιπλέον θα γίνουν προσπάθειες βελτίωσης του χλοοτάπητα του γηπέδου Καλυβίων, αφού ο αγωνιστικός χώρο έχει υποστεί ζημιές από τις καλοκαιρινές υψηλές θερμοκρασίες, ενώ θα πραγματοποιηθούν και οι απαραίτητες καλλιεργητικές φροντίδες ώστε να "συνέλθει" το γκαζόν.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π.Ο.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΠΣΑ μέχρι την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 και στα πλαίσια επικαιροποίησης των στοιχείων των σωματείων από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, παρακαλεί όλα τα σωματεία της Ένωσης, να αποστείλουν με email σε μορφή pdf , τα παρακάτω έγγραφα:

1) Επικυρωμένο καταστατικό του σωματείου.

2) Τον Α.Φ.Μ. του σωματείου με βεβαίωση από την εφορία που να πιστοποιεί την ορθότητα του εν λόγω αριθμού.

3) Χρώματα εμφανίσεων.

4) Ημερομηνία ίδρυσης σωματείου, Έδρα, Πόλη, Διεύθυνση σωματείου.

5) Email σωματείου.

6) Τηλέφωνο σταθερό σωματείου.

7) Κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας.

8 Τον Κωδικό Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης από τη Γ.Γ.Α., επισυνάπτοντας τη βεβαίωση ή την απόφαση ή και τα δύο εάν υπάρχουν, της Γ.Γ.Α. που αναφέρει τον κωδικό του σωματείου.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΗΤΡΩΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας έχει ήδη ενημερώσει τα σωματεία για την τροποποίηση της Υπουργικής Απόφασης σχετικά με τη λειτουργία του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων 2023.

Η τροποποίηση είναι η εξής:

Δίνεται η δυνατότητα έξι (6) επανυποβολών αντί των τεσσάρων (4) επανυποβολών που ίσχυε, αυξάνοντας τις ευκαιρίες στα σωματεία για διορθώσεις στην αίτησή τους. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να αφήνουν τις διορθώσεις για τον Οκτώβριο γιατί έτσι περιορίζουν μόνοι τους τον αριθμό των επαναυποβολών, δεδομένου ότι η καταληκτική ημερομηνία για επαναυποβολές είναι η 31η/10/2023.

 

ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Επίσης, η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τα σωματεία ότι, από την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο (2023-2024) τα γηπεδούχα σωματεία σε όλα τα πρωταθλήματα, υποχρεούνται στην έκδοση άδειας αγώνα από την Περιφέρεια, Διεύθυνση Ανάπτυξης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, τμήμα Τουρισμού – Πολιτισμού – Αθλητισμού και Απασχόλησης, τηλέφωνο 26313-61632 (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ) και 26413-63608 (ΑΓΡΙΝΙΟ), όπως αυτό προκύπτει από το Ν. 4479/2017, την παρ. 3 εδ. Ιγ’ του άρθρου 21 του Κ.Α.Π. και το άρθρο 14 της προκήρυξης πρωταθλημάτων μας.