¨Φιλική¨ ήττα για τον ΠΑΟΚ Καλυβίων

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο Καλυβίων, ο τοπικός ΠΑΟΚ στα πλαίσια της προετοιμασίας του αντιμετώπισε τη Δάφνη Μεγ. Χώρας, αγώνας που έληξε με σκορ 2-3 για τους φιλοξενούμενους.

Ήταν το πρώτο αγωνιστικό τεστ για τους Καλυβιώτες από το οποίο ο προπονητής Ανδρέας Κονδύλης μπόρεσε να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα των παικτών του, αλλά και να εντοπίσει λάθη και αδυναμίες που πρέπει να διορθωθούν για τη συνέχεια.

Η ομάδα της Δάφνης που αγωνίζεται στη Β΄ τοπική κατηγορία έδειξε σαφώς πιο έτοιμη αγωνιστικά και μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ με 0-2. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κατάφεραν να ¨ισορροπήσουν¨ το παιχνίδι και αρχικά μείωσαν με γκολ του Ζαχαράτου, με απευθείας κτύπημα φάουλ έξω αριστερά από την αντίπαλη περιοχή, για να ισοφαρίσει στη συνέχεια σε 2-2 ο Κονδύλης, με ωραίο πλασέ, περνώντας τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα…

Η αντίπαλη ομάδα της Μεγ. Χώρας δεν είχε πει όμως την τελευταία ¨λέξη¨ πετυχαίνοντας και τρίτο γκολ για να γραφτεί το 2-3 ως τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΟΚ Καλυβίων

Πάνος Σαμαράς, Κώστας Αλεξόπουλος, Γιάννης Μεσογίτης, Χρήστος Πατσαούρας, Θανάσης Μπελεβώνης, Χρήστος Ζαχαράτος, Γιώργος Αναστασίου, Δημήτρης Αναστασίου, Νίκος Ρεπετσάς, Χρήστος Κονδύλης, Γιάννης Στρατόπουλος.

Επίσης έπαιξαν οι Γιώργος Καραλής και Αποστόλης Ζαπαντιώτης.