Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλ/νίας Θαν. Μαυρομμάτη με Συλλόγους Επαγγελματιών

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Θεσμικές συναντήσεις με Συλλόγους Επαγγελματιών της Αιτωλοακαρνανίας είχε σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Μαυρομμάτης. Στις συναντήσεις αυτές, στις οποίες  συμμετείχαν και υπηρεσιακοί παράγοντες, συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες και εξετάστηκαν οι τρόποι συνεργασίας με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Κατά σειρά ο κ. Μαυρομμάτης συναντήθηκε με εκπροσώπους από τον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου, τον Σύλλογο Κρεοπωλών, τον Σύλλογο Βενζινοπωλών Αιτωλοακαρνανίας, τον Σύλλογο Εστίασης και Αναψυχής, τον Σύλλογο Εμπόρων και Επιχειρηματιών και το Σύλλογο Αρτοποιών Ζαχαροπλαστών.

«Οι σημερινές συναντήσεις διευρύνουν την επαφή μας με την κοινωνία καθώς όλοι οι επαγγελματίες με τους οποίους συνομίλησα αποτελούν δραστηριά μέλη της με καθημερινή ενασχόληση σε διάφορους κλάδους της πραγματικής οικονομίας. Η βελτίωση της συνεργασίας με τις υπηρεσίες μας, η ευκολότερη πρόσβαση σε ευρωπαϊκά προγράμματα και χρηματοδοτήσεις, η καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και η ψηφιοποίηση υπηρεσιών και διαδικασιών ήταν μερικά από τα ζητήματα που συζητήσαμε», δήλωσε αμέσως μετά το πέρας των συναντήσεων ο Θανάσης Μαυρομμάτης. 

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν περισσότερες συναντήσεις με συλλόγους και φορείς της Αιτωλοακαρνανίας στο πλαίσιο της προσπάθειας για καλύτερη αμφίπλευρη ενημέρωση, ενδυνάμωση της συνεργασίας με την Περιφέρεια και βελτίωση της προσφοράς και των παρεχόμενων υπηρεσιών όλων των συμμετεχόντων προς τους πολίτες.