Άνετη νίκη 5-0 του ΠΑΟ Καλυβίων επί του ΑΟ Χάλκειας

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Με το ευρύ σκορ 5-0 ο ΠΑΟ Καλυβίων επικράτησε του Α.Ο. Χάλκειας το απόγευμα του Σαββάτου, στο γήπεδο Καλυβίων.

Οι φιλοξενούμενοι σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο είχαν τον έλεγχο του αγώνα, έχασαν μοναδική ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα με τον Κατσαντώνη στο 13ο λεπτό, αλλά δεν είχαν κάποιες αλλες ευκαιρίες, σε αντίθεση με του γηπεδούχους που με αντεπιθέσεις και "στημένα" δημιουργούσαν κινδύνους στην εστία του Κατσαντώνη.

Σε μια τέτοια φάση οι γηπεδούχοι βρήκαν γκόλ απο "στημένο" στο 38ο λεπτό, ενώ τρία λεπτά αργότερα σε αντεπίθεση διπλασίασαν τον δείκτη του σκόρ που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι Καλυβιώτες βρήκαν και τρίτο γκόλ με τον Ζαχαράτο και λίγο αργότερα οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες καθώς, Καρύμπας και Κ. Κατσαντώνης μετά απο επεισόδιο μεταξύ τους, είδαν την κόκκινη κάρτα.

Στο 65ο λεπτό ο Τσεκούρας βλέπει την μπάλα να καταλήγει στο δεξί δοκάρι του Ζώη, χάνοντας ευκαιρία να ξαναμπεί η ομάδα του στο ματς, για να έρθει ο Σωτήρης Τασούλης με δύο γκόλ στο 77' και 81' για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Φάσεις και γκολ:

6' Συρτό σουτ του Τασούλη, μπλοκάρει ο Κατσαντώνης

13' Ο Τσακάλης με κάθετη μεταβίβαση βγάζει τον Κ. Κατσαντώνη "απέναντι" απο τον Ζώη που τον πλασάρει, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει εντυπωσιακά.

21' Ο Τασούλης με εκπληκτικό "τακουνάκι" βγάζει στην αντεπίθεση τον Κονδύλη ο οποίος βιάζεται να κάνει το σουτ, δίνοντας την ευκαιρία στον Κατσαντώνη να αποκρούσει και να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.

38' ΓΚΟΛ 1-0: Ο Καρύμπας εκτελεί φάουλ απο δεξιά, ο Ζαχαράτος πιάνει την κεφαλιά, η μπάλα χτυπάει στην πλάτη του Καρασάββα και καταλήγει στα δίχτυα του Κατσαντώνη.

41' ΓΚΟΛ 2-0: Αντεπίθεση απο δεξιά με τον Τασούλη που βγάζει "συστημένη" σέντρα στο κεφάλι του Κονδύλη, που δεν δυσκολεύεται να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

51' Ατομική προσπάθεια και σούτ του Τασούλη, αποκρούει σε κόρνερ ο Κατσαντώνης.

52' ΓΚΟΛ 3-0: Ο Τασούλης εκτελεί το κόρνερ και ο Ζαχαράτος με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

65' Ατομική προσπάθεια απο αριστερά του Τσεκούρα, που κάνει το σουτ απο την γωνία της μικρής περιοχής με την μπάλα να καταλήγει στη "ρίζα" του δεξιού δοκαριού και στη συνέχεια την μπλόκαρε ο Ζώης.

72' Συρτό σουτ του Κονδύλη άουτ

74' Σέντρα σουτ του Καραλή άουτ.

77' ΓΚΟΛ 4-0: Σουτ του Τασούλη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι σκάει στο έδαφος και καταλήγει στην αγκαλιά του Κατσαντώνη, με τον βοηθό να δείχνει σέντρα, καθώς η μπάλα είχε περάσει την γραμμή.

80' ΓΚΟΛ 5-0: Ο Χετάι δευτερόλεπτα πριν βγεί απο τον αγώνα βγάζει διαγώνια μπαλιά στον Τασούλη και αυτός δεν δυσκολεύεται να στείλει με σουτ την μπάλα στα δίχτυα.

89' Κόρνερ του Τασούλη στο δεύτερο δοκάρι ο Στρατόπουλος με πλασέ στέλνει την μπάλα άουτ.

Διαιτητής: Λ. Βλαχοδήμος - Βοηθοί:Λ. Καραπιπέρης, Κ. Καζανάς

ΠΑΟ Καλυβίων (Ανδρέας Κονδύλης):

Ζώης (81' Π. Ζαχαράτος), Αλεξόπουλος (2' λ.τ. Σπ. Ζαπαντιώτης), Γ. Καραλής, Αν.Πολίτης, Π. Καρύμπας, Χ. Ζαχαράτος, Σ. Χετάι (81' Αθ. Μπελεβώνης), Δ. Αναστασίου (81'  Χ. Πατσιαούρας), Χ. Κονδύλης (73' Ι. Στρατόπουλος), Σ. Τασούλης, Επ. Καρασάββας.

Α.Ο. Χάλκειας (Γιώργος Καλαβρουζιώτης):

Γ.Κατσαντώνης, Λαουρδέκης, Σαρρής (53' Μουζακίτης), Η. Καλαβρουζιώτης, Ζαχόπουλος, Καπάιος, Σατραντζέμης, Τσεκούρας (70' Ζαχόπουλος), Κ. Κατσαντώνης, Γιαβρούτας (70' Γ. Καλαβρουζιώτης), Τσακάλης (53' Καραπάνος)

Άγγελος Πολύζος - https://agrinio24.gr