Κοπή της βασιλόπιτας από την Ακτίνα Εθελοντισμού Αγρινίου

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Η Ακτίνα Εθελοντισμού Αγρινίου σε μια εορταστική εκδήλωση πραγματοποίησε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, μαζί με τον πρώτο εθελοντή του Αγρινίου, τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Παπαναστασίου, στα γραφεία της Ακτίνας Εθελοντισμού, στον παλιό Σιδηροδρομικό Σταθμό.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου ευχήθηκε στα μέλη της Ακτίνας:

«Εύχομαι σε όλους τους εθελοντές μας καλή και δημιουργική χρονιά. Προς μεγάλη μας χαρά η οικογένεια της Ακτίνας μεγαλώνει. Σε αυτό έχουμε συμβάλει όλοι ο καθένας από το πόστο του. Συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη και το ίδιο μεράκι για δημιουργία και προσφορά. Καλή χρονιά σε όλους».

Η υπεύθυνη της Ακτίνας κα Βούλα Αρτίκου - Γουργολίτσα έδωσε τις ευχές της: «Εύχομαι και εγώ με την σειρά μου καλή χρονιά σε όλους μας. Κάθε χρόνο δράση με την δράση γινόμαστε πιο δυνατοί και ευελπιστούμε να γινόμαστε όλο και πιο πολλοί. Τίποτα όμως δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την στήριξη του Δήμου Αγρινίου και του Δημάρχου μας. Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας στις δράσεις μας, την στήριξή σας και ελπίζω σε μια χρονιά ακόμα πιο δημιουργική».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι εκπαιδευτές και τα παιδιά από τον Κέντρο Διημέρευσης Ηλιαχτίδα, οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου, Γιάννος Φαρμάκης, Χρήστος Ζαρκαβέλης, Ανδρέας Σκαρτσάρης, Λάμπρος Σκουφής, από τον Σύλλογο Αιμοδοτών η κα Δήμητρα Αβράμπου, καθώς επίσης αρκετοί φίλοι και εθελοντές της Ακτίνας Εθελοντισμού.

Μέσω κλήρωσης 5 τυχεροί εθελοντές κέρδισαν τα δώρα της βασιλόπιτας.