Εγκαινιάστηκε το 5ο Φωτογραφικό Φεστιβάλ Αγρινίου

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου τα εγκαίνια του 5ου Φωτογραφικού Φεστιβάλ Αγρινίου Photopolis στους χώρους της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς Αγρινίου. Το παρόν έδωσαν τα μέλη της φωτογραφικής ομάδας “Art8” Αγρινίου και πολλοί φίλοι της τέχνης.

Χαιρετισμούς απηύθηναν, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου, η Καλλιτεχνική Επιμελήτρια των εκθέσεων, Ελένη Μουζακίτη και ο Πάνος Καλτσάς από την Φωτογραφική Ομάδα "Art8" Αγρινίου. Παρευρέθηκαν επίσης οι Αντιδημάρχοι Βασίλης Φωτάκης και Κωνσταντίνος Ζώης και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής της Περιφέρειας, Αμαλία Βούλγαρη και οι φωτογράφοι των ατομικών εκθέσεων που παρουσιάζονται στα πλαίσια του φεστιβάλ.

Σήμερα Σάββατο 28/10 στην Παλαιά Δημοτική Αγορά οκτώ διακεκριμένοι φωτογράφοι παρουσιάσαν εκτενέστερα το έργο τους που εκτίθεται στο φεστιβάλ και συζητήσαν με το κοινό. Οι φωτογράφοι ήταν οι:

Λουκάς Βασιλικός, Πηνελόπη Θωμαϊδη, Ηλίας Μπουργιώτης, Στέλλα Νάστου, Στεφανία Ορφανίδου, Λευτέρης Παρασκευαΐδης, Γιώργος Σαλαμέ, Χρήστος Σωτηρόπουλος.  

Να θυμίσουμε ότι, οι ατομικές εκθέσεις στην Παλαιά Δημοτική Αγορά θα είναι επισκέψιμες έως τις 8/11/2023.

Επίσης, οι εκθέσεις στο Μουσείο Καπράλου θα είναι ανοιχτές, το πρωί 09:00-13:00 και απόγευμα 18:00-21:00