Επέστρεψε η Άννα Πανταζοπούλου από το "φλεγόμενο" Ισραήλ

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Με ασφάλεια επέστρεψαν χθες αργά το βράδυ της Κυριακής, 81 Έλληνες επισκέπτες από το Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά εδάφη. Αναμεσά τους ήταν και η Άννα Πανταζοπούλου, η οποία μετά από ώρες αγωνίας για την ίδια και την οικογένειά της, επέστρεψε με πτήση στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" της Αθήνας.

Η Άννα Πανταζοπούλου, γνωστή τραγουδίστρια, με καταγωγή από το Αγρίνιο, είχε βρεθεί τις προηγούμενες ημέρες στο Ισραήλ για προγραμματισμένες ζωντανές εμφανίσεις. Ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα δυο μηνών, που επισκέφθηκε για επαγγελματικούς λόγους το Ισραήλ και στο Τελ Αβίβ έζησε τις δραματικές εξελίξεις των πρόσφατων πολεμικών γεγονότων. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι, η Άννα επέστρεψε στην Αθήνα, χάρις στην έγκαιρη κινητοποίηση και τις ταχύτατες ενέργειες που έκανε η οικογένειάς της, καθώς η ίδια βρισκόταν σε καταφύγιο και δεν μπορούσε να μεριμνήσει για αεροπορικό εισιτήριο.

Όπως είπε η Άννα Πανταζοπούλου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το βράδυ που ξέσπασαν τα επεισόδια ήταν εφιαλτικό. «Είναι αδιανόητο αυτό που γίνεται» σχολίασε μεταξύ άλλων.