Επανεκλογή Γιώργου Παπαναστασίου στο δήμο Αγρινίου - Τελικά αποτελέσματα

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Με ποσοστό που αγγίζει το 49% στο δήμο Αγρινίου, ήταν αρκετό για να δώσει άνετα την πρωτιά στον συνδυασμό του Γιώργου Παπαναστασίου, ο οποίος για 3η συνεχόμενη θητεία θα είναι δήμαρχος Αγρινίου. Χθες το βράδυ το κλίμα ήταν εορταστικό στο εκλογικό του κέντρο στο Αγρίνιο.

Ο επανεκλεγείς δήμαρχος Αγρινίου έφτασε στο χώρο του εκλογικού του κέντρου εν μέσω αποθέωσης. Εκεί, από νωρίς βρέθηκε πλήθος κόσμου ενώ τα βεγγαλικά ξεσήκωσαν το κέντρο της πόλης. Ο Γιώργος Παπαναστασίου έκανε λόγο για νίκη των Αγρινιωτών που είναι περήφανοι και δεν συμβιβάζονται.

Η δήλωσή του:

«Είμαι ευγνώμων για την τιμή. Έτοιμος να ολοκληρώσω όσα σχεδιάσαμε για το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας. Η  δική σας ψήφος εμπιστοσύνης, για τρίτη φορά, είναι για μένα δέσμευση ευθύνης. Σας υπόσχομαι ότι η σκληρή δουλειά θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Με την ίδια θέληση  και επιμονή για όλα όσα μας αξίζουν, με συνέπεια λόγων και έργων. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της  καρδιάς μου  για την ύψιστη τιμή. Θα συνεχίσω να είμαι ο Δήμαρχος όλων των Αγρινιωτών. Μόνο νίκες για το Αγρίνιο!».

Τελικά αποτελέσματα στον Δήμο Αγρινίου

Μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων, Δήμαρχος Αγρινίου με ποσοστό 49%, αναδείχθηκε  ο Γιώργος Παπαναστασίου, παίρνοντας 23 έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο.

33,19% συγκέντρωσε ο Κώστας Πιστιόλας, με 11 έδρες. 10,66% ο Δημήτρης Τραπεζιώτης με 3 έδρες και 5,18% ο Τίμος Παπανικολάου με 2 έδρες. Χωρίς εκπροσώπηση το Ανυπότακτο Αγρίνιο με ποσοστό 1,97%.

Στο 100% της ενσωμάτωσης τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: