Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την «Αντίσταση Πολιτών Δυτ. Ελλάδας» ο Γεώργιος Παληγεώργος

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Γεώργιος Παληγεώργος είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας με την «Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας» με επικεφαλής τον Βασίλη Χατζηλάμπρου, στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η Αντίσταση στην αδικία κι η Διεκδίκηση του δίκιου, είναι οι αρετές εκείνων που έχουν το συλλογικό στόχο πάνω  από την ατομική επιλογή και την ουσία του αγώνα πάνω απ' την επικοινωνιακή σκόνη·  εκείνων που έχουν στόχο τη γενικευμένη κοινωνική αλληλεγγύη και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Στηρίζουμε και Πολλαπλασιάζουμε την «Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας»!

Ο Γιώργος Παληγεώργος γεννήθηκε στις Φυτείες Ξηρομέρου το 1960. Σπούδασε οικονομικές επιστήμες στη Θεσσαλονίκη(ΑΒΣΘ-ΠΑ.ΜΑΚ.) ενώ οι μεταπτυχιακές του σπουδές είναι στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας, με κατεύθυνση την κοστολόγηση. Εργάστηκε ως Λογιστής στην Αθήνα και στην Αιτωλοακαρνανία. Δίδαξε  25 χρόνια στο ΤΕΙ Μεσολογγίου. Ζει  στο Αγρίνιο. Από  μαθητής ενστερνίστηκε τις μεγάλες ανθρωπιστικές αξίες και συμμετείχε ανελλιπώς στο φοιτητικό κίνημα της γενιάς του και  στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες μέσα απ’ τις γραμμές της Αριστεράς. Αρθρογραφεί σε  θέματα πολιτικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Είναι συγγραφέας-λογοτέχνης.