Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Kickboxing η Αναστασία Βλάχου Τριανταφυλλάκη

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023 

Επιτυχίες του Α.Σ. Θησέας Αιτωλ/νίας

Με σπουδαίες διακρίσεις ξεκίνησε η αθλητική χρονιά για τον σύλλογο Α.Σ. Θησέας Αιτωλοακαρνανίας, αφού κατέκτησε 4 μετάλλια στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kickboxing που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη, ενώ η αθλήτρια Βλάχου- Τριανταφυλλάκη Αναστασία στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Η Ελληνική σημαία κυμάτισε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα kickboxing στην Τουρκία, το οποίο ξεκίνησε στις 25 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 3 Σεπτεμβρίου!!!

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια και πλέον και πρωταθλήτρια Ευρώπης Βλάχου- Τριανταφυλλάκη Αναστασία, με εκπληκτικές εμφανίσεις για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία KL.

Οι γονείς της Θωμάς και Νίκη Τριανταφυλλάκη έγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για αυτή τη μεγάλη επιτυχία: «Χρυσή Πρωταθλήτρια Ευρώπης, η Αναστασία μας στο kick boxing στην Τουρκία, στην κατηγορία KL

- Χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα kick boxing στην Τουρκία στην κατηγορία LC

Για ακόμη μια φορά μας έκανες υπερήφανους γονείς!!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον δάσκαλο και προπονητή μας κ. Νίκο Κακαρέλη που είναι πάντα δίπλα στην κόρη μας και να ευχαριστήσουμε και τον γυμναστή του συλλόγου μας κ. Κωνσταντίνο Τσαμποδήμο για την βοήθεια στην προετοιμασία της!»

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, για μια ακόμη χρονιά ο Α.Σ. Θησέας Αιτωλοακαρνανίας, είναι ο μοναδικός σύλλογος με παγκόσμιες, πανευρωπαϊκές και Βαλκανικές διακρίσεις, στον νομό μας.

Οι υπόλοιπες επιτυχίες των αθλητών του συλλόγου, στην Κωνσταντινούπολη:

- Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια του συλλόγου, Αθανασίου Αρσινόη, στην κατηγορία- 52 Νεανίδων στο RING στην 1η της συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση.

- Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια μας Τσακανίκα Κατερίνα στην κατηγορία- 52 κιλών  LK RING στις κορασίδες στην 1ης συμμετοχή σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

- Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια μας Βλάχου -Τριανταφυλλάκη  Αναστασία, στην δεύτερη κατηγορία LC, χάνοντας για ένα σημείο.

- Την 5η θέση μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις χάνοντας οριακά κατέκτησαν οι αθλητές μας: Τσακανίκας Βαλεντίνος, Αθανασίου Γιάννης, Ψαρουδάκη Μαρία Ζουμπουλία, Καμπέρη Ελένη και Παπαδέας Ηλίας.

Η αθλητική χρονιά ξεκίνησε για τον σύλλογο Α.Σ. Θησέας με σπουδαίες διακρίσεις, φέρνοντας το Αγρίνιο στην κορυφή της Ευρώπης!!!

Ευχαριστούμε πολύ τους συναδέλφους Πέτρο Πλασκοβίτη και Ευτυχία Πλασκοβίτη, που είναι πάντα κοντά στους αθλητές μας!

Επιλέγουμε το καλύτερο για το παιδί μας κι έναν σύλλογο με υποδομή στα τμήματά του. 

Καλή αθλητική χρονιά σε όλους τους αθλητές του Α.Σ. Θησέας!»