Καταπληκτική μουσική βραδιά στο "Μπαλκόνι" της Σταμνάς

Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Μια υπέροχη μουσική βραδιά, με τους Ανδρέα Φούκα, Βασίλη Κοτρώτσο και Γιώργο Καρακώστα, υπό το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού, απόλαυσε χθες το πολυπληθές κοινό στη Σταμνά Μεσολογγίου, στην φημισμένη οικογενειακή ταβέρνας Τσιλιπάνος - «Το Μπαλκόνι» με την υπέροχη θέα στους ελαιώνες και την μαγευτική λιμνοθάλασσα!

Οι εξαίρετοι μουσικοί με τις υπέροχες φωνές, παρουσίασαν ένα γεμάτο μεστότητα πρόγραμμα, με λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια και επί 3,5 ώρες διασκέδασαν οι θαμώνες χαρίζοντάς του μοναδικές στιγμές γνήσιου ελληνικού γλεντιού!

Ο Ανδρέας Φούκας, στην κιθάρα και τα φωνητικά, ο Βασίλης Κοτρώτσος στο μπουζούκι και τα φωνητικά, έχοντας δίπλα τους τον Γιώργο Καρακώστα, στο ακορντεόν, έδειξαν δείγματα του σπουδαίου μουσικού τους ταλέντου, ενώ σε μια εμφάνιση - έκπληξη συμμετείχε με την υπέροχη φωνή της και Ιωάννα Κατσαρού, αποσπώντας όλοι μαζί το ζωηρό και ένθερμο χειροκρότημα των θαμώνων.

Να αναφέρουμε ακόμη ότι, για ένα ακόμη καλοκαίρι η φημισμένη οικογενειακή ταβέρνα Τσιλιπάνος - «Το Μπαλκόνι» συνεχίζει την παράδοση ετών, πρωταγωνιστώντας στο καλό φαγητό και την υπέροχη φιλοξενία, σε έναν χώρο με μοναδική θέα, που αξίζει κάποιος να τον επισκεφθεί.