Ο αγιασμός στο Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων (φωτο)

Τον αγιασμό τέλεσε στο Νηπιαγωγείο ο πατήρ Θεοδόσης Αθανασόπουλος, όπου παρέστη η νηπιαγωγός κα Γιούλα Αυγέρη μαζί με τους μικρούς μαθητές που έχουν εγγραφεί φέτος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καλυβίων, Δημήτρης Αναστασίου και αρκετοί γονείς.

Στο  Δημοτικό Σχολείο, η Διευθύντρια κα Χαρά Χριστοδούλου και το εκπαιδευτικό προσωπικό, υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά τα ¨πρωτάκια¨, αλλά και τους υπόλοιπους μαθητές, που συνοδεύονταν από τους γονείς τους. Οι μαθητές και οι μαθήτριες παρατάχθηκαν στο προαύλιο, τηρώντας τις αναγκαίες αποστάσεις μεταξύ τους και τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο.

Ο πατήρ Θεοδόσης ευλόγησε με το αγιασμένο νερό όλους τους μαθητές και τους δασκάλους τους και τους ευχήθηκε να έχουν πάντα τη Θεία Φώτιση για να τα προστατεύει και να τα καθοδηγεί.

Η Διευθύντρια του σχολείου κα Χαρίκλεια Χριστοδούλου καλωσόρισε όλους τους μαθητές και τους γονείς και ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική χρονιά, ενώ στη συνέχεια διάβασε το μήνυμα της υπουργού Παιδείας.

Καλή σχολική χρονιά ευχήθηκε και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων, Δημήτρης Αναστασίου, που παρέστη στον Αγιασμό.

Με τη χρήση μάσκας να είναι υποχρεωτική για όλους, οι μαθητές ενημερώθηκαν νωρίτερα από τους δασκάλους για τα μέτρα που πρέπει να εφαρμόζουν σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας καθώς και τις αλλαγές στο πρόγραμμα διαλειμμάτων. Ακολούθως, οι μαθητές κάθε τάξης με την καθοδήγηση των δασκάλων τους, παρέλαβαν από μια μάσκα, ένα παγουρίνο και τα βιβλία, που θα έχουν για τη φετινή χρονιά.

Ο αγιασμός στο Νηπιαγωγείο (φωτογραφίες)

 

Ο αγιασμός στο Δημοτικό Σχολείο (φωτογραφίες)