Εργασίες συντήρησης στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της πρώην επαρχίας Τριχωνίδας

Το έργο αφορά στην συντήρηση των επαρχιακών οδών της πρώην επαρχίας Τριχωνίδας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και οι εργασίες που προβλέπεται να εκτελεσθούν είναι αποκατάσταση φθορών στον ασφαλτοτάπητα με την επούλωση λάκκων, κατασκευή ταπητηδίων, ανακατασκευή των καθιζήσεων, επενδυμένη τάφρο, αποστράγγιση, κατασκευή τεχνικών. Επίσης προβλέπονται εργασίες συμπλήρωσης οριζόντιας και κάθετης σήμανσης.

Οι παρεμβάσεις πραγματοποιούνται σύμφωνα με προτεραιότητες από την τροχαία και σε συνεργασία με τοπικούς φορείς.

«Η υπογραφή της συγκεκριμένης σύμβασης αποτελεί μόνο την αρχή στις παρεμβάσεις μας στα συγκεκριμένα σημεία. Συνεχίζουμε και με νέο έργο.», επεσήμανε ο Απόστολος Κατσιφάρας. Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά ανέφερε ότι, «Ξεκινάμε άμεσα τις εργασίες».

Να σημειώσουμε ότι, είναι απαραίτητες οι παρεμβάσεις στην περιοχή του οικισμού Πλατάνου Καλυβίων, όπου ο δρόμος γίνεται επικίνδυνος για τα οχήματα όταν βρέχει και επιπλέον χρειάζεται ανανέωση διαγραμμίσεων, καθώς και η βελτίωση του οδοστρώματος στην επαρχιακή οδό Καλύβια- Αγγελόκαστρο- Κόμβος Ιόνιας οδού (περιοχή Σταμνάς).