Ενημέρωση για το επιβατικό κοινό

Το mini buss( λεωφορείο) του ΚΤΕΛ αναχωρεί από τον επιβατικό σταθμό Αγρινίου, στις 15:20 μ.μ. και 15.25 μ.μ. κάνει ολιγόλεπτη στάση στο παλιό ΚΤΕΛ, στην περιοχή Αγ. Δημητρίου (Jumbo) για να πάρει επιβάτες, ενώ ακολουθεί την κλασσική διαδρομή, Δοκίμι - Πλάτανος - Καλύβια – Αγγελόκαστρο – Σταμνά.

Εφόσον δεν υπάρχουν δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ από το μεσημέρι του Σαββάτου, έως το πρωί της Δευτέρας, το συγκεκριμένο δρομολόγιο του mini buss έχουν τη δυνατότητα να το χρησιμοποιούν και οι κάτοικοι του χωριού μας. Το εισιτήριο είναι στα 1.80 ευρώ ολόκληρο, ενώ ισχύουν οι εκπτώσεις για τις ειδικές ομάδες.

Επίσης να αναφέρουμε ότι, το λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ στην επιστροφή του μέσω Σταμνάς και με προορισμό το Αγρίνιο, φτάνει στα Καλύβια περίπου στις 18:30, αλλά οποιοσδήποτε από το επιβατικό κοινό πρέπει πρώτα να ενημερώνει τηλεφωνικά το υπεραστικό ΚΤΕΛ ότι, αναμένει σε στάση της διαδρομής, ώστε να ειδοποιηθεί ο οδηγός του διερχόμενου λεωφορείου και να σταματήσει για να επιβιβαστούν. Σημειωτέον ότι, χωρίς πρωθύστερη τηλεφωνική ενημέρωση του υπεραστικού ΚΤΕΛ, ο οδηγός δεν είναι υποχρεωμένος να σταματήσει για να πάρει επιβάτες.

Για περισσότερες πληροφορίες

Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αιτ/νίας (Αγρίνιο)

Τηλεφωνικό κέντρο:

26410-54444

26410-22538

26410-22490