Ο Χρήστος Μπελεβώνης συνεχίζει στο Euro U17!

 Η Εθνική Ελλάδας Παίδων (U17) αν και προσπάθησε αρκετά δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό στο ματς με την αντίστοιχη ομάδα του Βελγίου, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 3-0 στην τελική φάση του Euro U17.

Ένα επίπεδο πιο πάνω από την Εθνική μας ομάδα Παίδων (U17) ήταν εκείνη του Βελγίου. Οι "κόκκινοι διάβολοι" επικράτησαν με σκορ 3-0 στο πλαίσιο της τελικής φάσης του Euro U-17 στο δεύτερο ματς του πρώτου ομίλου.

Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Κεχαγιά έδειξαν καλά στοιχεία. Αυτά αν τα κρατήσουν και τα αναπτύξουν τότε το μέλλον τους ανήκει.

Τώρα όσον αφορά το ματς οι Βέλγοι ήταν εμφανώς ανώτεροι και καλύτεροι. Κάτι που έδειξαν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν και έχασαν.

Μάλιστα, ο Τζολάκης σε αρκετές περιπτώσεις φώναξε "παρών" δείχνοντας το πλούσιο ταλέντο του. Παρόλα αυτά ακόμη και αυτός δεν μπορούσε να σταματήσει όλες τις επιθέσεις των αντιπάλων της "γαλανόλευκης".

Στο 19‘ ο Καλουλίκα με πολύ ωραίο τρόπο νίκησε τον Έλληνα γκολκίπερ και έδωσε το προβάδισμα στους "κόκκινους διαβόλους". Όσο περνούσε η ώρα η Εθνική προσπαθούσε να "χτυπήσει" σε κάποια αντεπίθεση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Από την άλλη οι Βέλγοι είχαν μερικές πολύ καλές στιγμές επιβεβαιώνοντας την υπεροχή τους και δείχνοντας πως το δεύτερο γκολ δεν ήταν μακριά. Έτσι, στο 42‘ ο Μπάετεν "έγραψε" το 2-0.

Δεν σταμάταγε ο Μπάετεν!

Παρόλα αυτά η Εθνική δεν κατάφερε να κρατήσει από εκεί και πέρα ανέπαφη την εστία της με τον Μπάετεν να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 72‘ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Ωστόσο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ακόμη ελπίζει. Μιας και αν πάρει τη νίκη απέναντι στην Τσεχία, τότε μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση του Euro U17.

Η σύνθεση της Εθνικής παίδων U17

Τζολάκης, Τσάβος, Λαζαρίδης (59΄ Καρακούτης), Ασλανίδης, Σιατούνης (86΄ Χρ. Μπελεβώνης) Τζόλης (46΄ Αρσενίδης), Σουρλής (60΄ Κοτόπουλος), Αβεντισιάν, Γροσδάνης, Παυλίδης, Γρόσδης (46΄ Λιάτσος).

Η βαθμολογία

Βέλγιο 4 (2 αγ)

Ιρλανδία 1 (1 αγ)

Τσεχία 1 (1 αγ)

Ελλάδα 1 (2 αγ)

Πηγή: talentabout.gr

Photo by gettyimages (Seb Daly): HELLAS U17 - EURO 2019

 

Photo by gettyimages (Seb Daly): Χρήστος Γ. Μπελεβώνης (HELLAS U17)

 

Photo’s from match Belgioum - Greece U17 by Longford Town FC Supporters Club (Ireland)