Ο ΠΑΟ Καλυβίων ισόπαλος 2-2 με τον Αστέρα Αγρινίου

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Σε ένα δύσκολο και αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο Καλυβίων, ο τοπικός ΠΑΟ αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2, με αντίπαλο τον Αστέρα Αγρινίου, σε ένα αγώνα με πολλές συγκινήσεις και ανατροπές στο σκορ, αλλά και τους Αγρινιώτες να χάνουν στο β΄ μέρος πολλές ευκαιρίες.

Ο ΠΑΟ Καλυβίων προηγήθηκε νωρίς με 2-0, με τις δυο ομάδες να μην δημιουργούν πολλές φάσεις στην αντίπαλη περιοχή, όμως το ¨σκηνικό¨ του αγώνα άλλαξε άρδην στο β΄ ημίχρονο, με τους παίκτες του Αστέρα Αγρινίου να ¨πιέζουν¨ και να αποκτούν τον έλεγχο του παιχνιδιού, ενώ μέχρι τη λήξη, αρχικά ισοφάρισαν και κατόπιν είχαν 2-3 καλές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη.  

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ. Γκιάφης, Ξύστρας και Τάκος.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

7΄ ΓΚΟΛ: Από αριστερά ο Χ. Πατσαούρας, με βαθιά σέντρα έστειλε τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, η οποία αναπήδησε και ο επερχόμενος Ι. Ζώγας με κεφαλιά, έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

24΄ ΓΚΟΛ: Πολύ καλή ενέργεια του Τσοπανά, ο οποίος προσπέρασε δυο αμυντικούς και έδωσε ¨έτοιμη¨ πάσα στον Χ. Κονδύλη και προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Μ. Ταμανίδη.

32΄ Ο Σ. Τασούλης από δεξιά, έκανε επέλαση, όμως απρόσεκτα ¨άνοιξε¨ το κοντρόλ με τη μπάλα να καταλήγει στα χέρια του τερματοφύλακα του Αστέρα.

40΄Φάση διαρκείας στην περιοχή των Καλυβιωτών, μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από την περιοχή και ο Ε. Παχής από κοντά, διεκδικώντας στον αέρα τη μπάλα, από τον τερματοφύλακα Κ. Ζώη, σκόραρε, όμως ο διαιτητής υπέδειξε επιθετικό φάουλ και ακύρωσε το γκολ.

Β’ ημίχρονο

46΄ Ωραία ενέργεια και προσποίηση λίγο έξω από την περιοχή του Κ. Μαυροφρύδη, ο οποίος ανατράπηκε από αμυντικό με τον διαιτητή να καταλογίζει φάουλ. Το εκτέλεσε ο Φ. Σταματελόπουλος, με τη μπάλα να περνά ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

49΄ Νέα εκτέλεση φάουλ από τη μεσαία γραμμή από τον Α. Σπυρόπουλο, έδιωξαν αρχικά οι αμυντικοί, όμως επωφελήθηκε ο Κ. Μαυροφρύδης, ο οποίος σούταρε, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

52΄ ΓΚΟΛ: Ξανά ο Κ. Μαυροφρύδης, μέσα στην περιοχή, με ¨έξυπνη¨ ενέργεια επεχείρησε συρτό σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα της εστίας του Κ. Ζώη και να μειώνουν οι φιλοξενούμενοι σε 2-1.

62΄ Ο Α. Βασιλάρης πραγματοποίησε σουτ εκτός περιοχής, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

67΄ Κόρνερ από δεξιά για τους φιλοξενούμενους, ο Φ. Σταματελόπουλος πήρε την κεφαλιά, με τον Κ. Ζώη να αποκρούει εντυπωσιακά και τους αμυντικούς στη συνέχεια να απομακρύνουν τον κίνδυνο.

70΄ Ωραία ενέργεια και δυνατό συρτό σουτ του νεοεισελθόντα Ν. Γκρίζη, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

76΄ Πολύ ωραία μεταβίβαση του Σ. Τασούλη προς τον Χ. Κονδύλη, με τον τελευταίο να ανατρέπεται λίγο έξω από την περιοχή, κερδίζοντας φάουλ. Το κτύπημα φάουλ από τον Τασούλη, κατέληξε έξω.

80΄ ΓΚΟΛ: Πολύ καλή αντεπίθεση των παικτών του Αστέρα, με τον Α. Βαρέττα να ανατρέπεται εντός περιοχής από αμυντικό και να ¨κερδίζει¨ πέναλτι για την ομάδα του. Ο Ε. Παχής με εύστοχη εκτέλεση της «εσχάτης των ποινών», ισοφάρισε σε 2-2 για τους φιλοξενούμενους.

86΄ Επικίνδυνη αντεπίθεση των ¨Αγρινιωτών¨, αρχικά με τον Μαυροφρύδη, μέσα από την περιοχή να σουτάρει και τη μπάλα να βρίσκει την αριστερή κάθετη δοκό, ενώ στη συνέχεια νέο σουτ του Παχή η μπάλα κτύπησε στη δεξιά κάθετη δοκό, με τη φάση να μην ¨τελειώνει¨ αφού η μπάλα κατέληξε στον Γκρίζη, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής, σούταρε άστοχα.

88΄ Ο Ν. Γκρίζης εκτέλεσε από δεξιά κόρνερ, ο Σταματελόπουλος πήρε την κεφαλιά, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα έξω.

90΄ Ο Ν. Μιγδάκης με μακρινή ψιλοκρεμαστή σέντρα, επιχείρησε να ¨αιφνιδιάσει¨ τον Ταμανίδη, ο οποίος με δυσκολία έδιωξε σε κόρνερ.

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (προπονητής Ανδρέας Κονδύλης)

Κ. Ζώης, Ν. Μιγδάκης, Επ. Καρασάββας, Α. Πολίτης, Θ. Κόκκαλης, Χ. Πατσαούρας (75΄Καραλής), Ι. Ζώγας, Χ. Ζαχαράτος, Χ. Τσοπανάς, Χ. Κονδύλης, Σ. Τασούλης.

Αστέρας Αγρινίου (προπονητής Θανάσης Μουρτζιάπης)

Ταμανίδης, Ζωγράφος, Παπαϊωάννου, Σταματελόπουλος, Τζελτζές, Σπυρόπουλος (75΄Κ. Πιτλίγγερ), Βαρέττας, Βασιλάρης (68΄Ν. Γκρίζης), Μαυροφρύδης (83΄Α. Λεχουρίτης), Παχής, Πατσέας.