Ο Νίκος Δ. Φαναριώτης στους τεχνικούς ελέγχους Dragster auto-moto

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Ο Νίκος Δ. Φαναριώτης συμμετέχει ως δόκιμος Τεχνικός Έφορος στον αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Dragster auto-moto που διεξάγεται αυτό το τριήμερο 11-12 και 13 Νοεμβρίου, στην πίστα αγώνων ταχύτητας «Agrinio raceway» στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Αγρινίου, κοντά στον Πλάτανο Καλυβίων.

Πρόκειται για τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος και ο Καλυβιώτης, Νίκος Δ. Φαναριώτης, ο οποίος να θυμίσουμε έχει αγωνιστεί ως οδηγός αρκετές φορές σε αντίστοιχους αγώνες, όμως αυτή τη φορά παίρνει μέρος με άλλη ιδιότητα. Όπως μας ανέφερε, σήμερα Παρασκευή 11/11 πραγματοποιήθηκε ο έλεγχος των οχημάτων για το αν τηρούνται οι τεχνικοί κανονισμοί ασφαλείας, μια διαδικασία η οποία ακολουθείται πάντα την πρώτη μέρα των αγώνων.

Ο ίδιος βρίσκεται δίπλα στον Τεχνικό Έφορο, Δημήτρη Οικονόμου, ώστε να παρακολουθεί και να μαθαίνει με ποιους τρόπους γίνεται ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων, ενώ θα παραμείνει δόκιμος για τουλάχιστον 4 αγώνες, ώστε να μπορέσει μελλοντικά να λάβει τη σχετική άδεια για Τεχνικός Έφορος Αγώνων.

Ο αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Dragster auto-moto διοργανώνεται τον ΑΣΗ, υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ-ΑΜΟΤΟΕ και την στήριξη του δήμου Αγρινίου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι συμμετοχές οδηγών μοτοσυκλετών είναι 86 και στα αυτοκίνητα οι συμμετοχές είναι 60.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, η τελευταία ¨μάχη¨ των οδηγών για φέτος αναμένεται πολύ σκληρή, με πολλές ομάδες να ετοιμάζονται πυρετωδώς εδώ και μέρες, μιας και στον τελευταίο αγώνα αρκετοί ¨ έσπασαν¨ ρεκόρ, ενώ άλλοι δεν έκαναν αυτό που περίμεναν, οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι, όσοι πετύχουν τον στόχο τους, θα περάσουν έναν ευχάριστο χειμώνα!