Εντυπωσίασαν το κοινό Ανδρέας Δρακόπουλος - Σοφία Αρβανιτίδη!

Μαζί με τους εκλεκτούς συνεργάτες του και με ένα επιλεγμένο μουσικό πρόγραμμα, ο Ανδρέας Δρακόπουλος  και η καταπληκτική Σοφία Αρβανιτίδη, φρόντισαν να μεταδώσουν  με την εμφάνισή τους, κέφι και ενθουσιασμό και η πίστα να γεμίσει με νέους που χόρεψαν και διασκέδασαν σε μια καταπληκτική βραδιά.

Σε μια πανέμορφη πλατεία σε ένα ιδανικό χώρο ήταν όλοι εκεί… Ο Ανδρέας Δρακόπουλος, πάντως, φρόντισε από την αρχή να ¨πλησιάσει¨ τους συμπατριώτες του με τα θερμά του λόγια και την αγάπη του, ενώ ταυτόχρονα με τα τραγούδια του ¨ανέβασε¨  το κοινό, κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημά του!

Μεγάλη οργανωτική επιτυχία από τον εμπνευστή της εκδήλωσης, Ηλία Κουρέτση, ο οποίος κατάφερε να παρέχει άψογη και άμεση εξυπηρέτηση του κοινού σε φαγητό και ποτά, αλλά και πολύ καλή η ηχητική κάλυψη, οι φωτισμοί και τα εφέ, από τους Νίκο και Πάνο Μπελεβώνη, που είχαν τον τεχνικό έλεγχο της κονσόλας.

Η χθεσινή μουσική βραδιά θα μείνει αξέχαστη σε όλους και ευχόμαστε ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής, Ανδρέας Δρακόπουλος, να συνεχίσει με επιτυχία την πορεία του στο χώρο του λαικού μας τραγουδιού!

Κείμενο - Φωτογραφίες: Γιώργος Αν. Πανταζόπουλος