Τα πανηγύρια του Αυγούστου...

ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ: Θρησκευτική πανήγυρις Μεταμόρφωσις του Σωτήρος

Δευτέρα 6 Αυγούστου

Τραγουδούν: Νίκος Βλαχοδήμος, Έφη Πάνου, Έλενα Γεωργαντά, Ανδρέας Κανελλακόπουλος, Κλαρίνο: Μιχάλης Κατσαμάκης, Μάκης Αριστόπουλος

Τρίτη 7 Αυγούστου

Τραγουδούν: Γιώργος Βελισσάρης, Αιμίλιος Αϋφαντόπουλος, Βάσω Αθανασάκη, Ματίνα Μέρη, Κλαρίνο: Μιχάλης Κατσαμάκης, Μάκης Αριστόπουλος

Τηλέφωνο ρεζερβέ: 6987324585

 

ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Πολιτιστικές εκδηλώσεις και πανηγύρι

Τραγικό Συμπόσιο στη Μπαμπίνη Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Η κορύφωση των Πολιτιστικών  Εκδηλώσεων στη Μπαμπίνη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 11 Αυγούστου 2018 με την διεξαγωγή του καθιερωμένου πλέον «ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ». Προσφέρετε δωρεάν τράγος με μακαρόνια βρασμένα σε παραδοσιακά καζάνια από τους ΣΕΦ του είδους ΣΠΥΡΟ & ΣΩΤΗΡΗ. ΜΠΕΝΕΚΟ ,θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι μέχρι τι πρωινές ώρες Με τους ΣΩΤΗΡΗ ΒΕΛΕΤΖΑ-ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΖΑΜΑΛΗ στο τραγούδι &  στο κλαρίνο ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης «Χριστόδουλος Παμπλέκης”

 

ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Λαϊκή μουσική βραδιά με τον συμπατριώτη μας τραγουδιστή Ανδρέα Δρακόπουλο και την τραγουδίστρια Σοφία Αρβανιτίδη, διοργανώνεται την Κυριακή 12 Αυγούστου 2018, στις 9 το βράδυ, στην γραφική πλατεία του οικισμού Αγ. Γεωργίου, Καλυβίων Αγρινίου!

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6973737662

Καλύβια Αγρινίου

Κυριακή 19 Αυγούστου

Παραδοσιακή μουσικοχορευτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Αυγούστου, στις 8 το βράδυ, στην πλατεία Καλυβίων Αγρινίου.

Διοργάνωση από τον Δήμο Αγρινίου και τον Σύλλογο Γυναικών Καλυβίων με τη συμμετοχή της Χορωδίας Γυναικών Καλυβίων και χορευτικών συλλόγων.

 

 

ΦΥΤΕΙΕΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Αυγούστου 2018

2ο Αντάμωμα Φυτειωτών 13/8

Συνδιοργάνωση: Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών Ακαρνανικό Φως (με την υποστήριξη του Ν. Π. Δ. Δ Δήμου Ξηρομέρου)

Σύλλογος Αποδήμων Φυτειωτών "Το Λιγοβίτσι" (με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου)

 

 

ΓΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ: Πανηγύρι στις 14 Αυγούστου 2018

Στη μεγάλη παραδοσιακή βραδιά θα συμμετέχουν τα μεγαλύτερα ονόματα της παράδοσης: Κλαρίνο: Μάκης Τσίκος και Σταύρος Καψάλης, η τραγουδίστρια Γιώτα Γρίβα και ο γνωστός και αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Καψάλης.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς θα μοιραστεί ΔΩΡΕΑΝ το πεντανόστιμο βλάχικο γαμήλιο γεύμα (κρέας με χοντρά μακαρόνια βρασμένα μέσα σε μεγάλα καζάνια).

Διοργάνωση: Εξωραϊστικός πολιτιστικός σύλλογος Γουριώτισσας "Ο Άγιος Δημήτριος"

 

ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑ: Πανηγύρι και εκδηλώσεις

Καλοκαιρινές Πολιτιστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν απο 12 εως 15 Αυγούστου στην Παλαιομάνινα Αιτωλοακαρνανίας απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παλαιομανιτών «Η Σαυρία», με κορυφαία το μεγάλο γλέντι την Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018, με τα μεγάλα ονόματα της παραδοσιακής Μουσικής Γιάννη Κατσίγιαννη, Δημήτρη Αποστόλου, Ελένη Βίτσα και Κλαρίνο τον Μάκη Αριστόπουλο.

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιομανιτών «Η Σαυρία»

Συνδιοργάνωση: Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου

Πληροφορίες από mpampini.blogspot.com, xiromeronews.blogspot.com

 

 

ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ Ξηρομέρου: Εκδηλώσεις 5 έως 13 Αυγούστου

ο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παπαδαταίων Ξηρομέρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» διοργανώνει, με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου και του Τοπικού Συμβουλίου Παπαδάτου, επταήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου και στην πλατεία του χωριού.

Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Παρουσίαση παραδοσιακών χορών από χορευτικά συγκροτήματα.

Μουσική βραδιά με δημοτικό και λαϊκό πρόγραμμα στην πλατεία του χωριού με την ορχήστρα του Βασίλη Παπαδογιώργου. Ώρα 21:30

.