Η εμφάνιση του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου Γυναικών

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί και λαϊκοί χοροί της πατρίδας μας, ενώ γυναίκες από το χορευτικό του Συλλόγου Γυναικών Καλυβίων "Δήμητρα"  και κυρίες από το τμήμα της Αγ. Βαρβάρας, υπό τις οδηγίες της χοροδιδασκάλου κας Γεωργίας Πούτα, με την εμφάνισή τους κέρδισαν το χειροκρότημα του κοινού.

Για τις δράσεις  και το έργο της ΚΕΔΑ, μίλησε στον σύντομο χαιρετισμό της η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Μαρία Παπαγεωργίου, ενώ η τελετή λήξης πραγματοποιείται στο τέλος της χρονιάς και συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα της ΚΕΔΑ από όλο τον δήμο Αγρινίου.

Στην αποψινή εκδήλωση εμφανίστηκαν τα εξής χορευτικά τμήματα παιδικά και ενηλίκων: ΚΑΠΗ Αγρινίου - Αγ. Κωνσταντίνου, Γυναικών Αγγελοκάστρου, Γυναικών Καλυβίων, Αγ. Βαρβάρας Αγρινίου, Παντάνασσας, Γυναίκες 6ου & 7ου Δ.Σ. Αγρινίου, Παιδικά και εφηβικά τμήματα 2ου, 3ου, 21ου, 6ου, 16ου  20ου Δημοτικών Σχολείων Αγρινίου και Δημοτικό Λεπενούς.

Να αναφέρουμε τέλος ότι, το χορευτικό του Συλλόγου Γυναικών Καλυβίων στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την απελευθέρωση του Βραχωρίου από τον τουρκικό ζυγό , θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς μεθαύριο Τρίτη (12/06), στις 9.15 το βράδυ, στην πλατεία Χαντζοπούλου, στο Αγρίνιο.