Πρόγραμμα αγώνων της ομάδας junior’s του ΠΑΟΚ Καλυβίων

Σύμφωνα με την προκήρυξη τα πρωταθλήματα Junior’s και Projunior’s θα αρχίσουν το σαββατοκύριακο 21-22 Απριλίου 2018 και οι αγώνες θα διεξάγονται Σαββατοκύριακα σε ένα γύρο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ JUNIOR’S 2017-2018 (3ος ΟΜΙΛΟΣ)

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2

ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

 

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2 – ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ

 

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2 – ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ – ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ

 

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2

ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ

ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

 

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2 – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ – ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

 

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΥΡΟ

 

Η προκήρυξη της ΕΠΣΑ

ΠΡΟΣ: Τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ενώσεως

Στο πρωτάθλημα junior’s έχουν δικαίωμα συμμετοχής ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2006 και 2007 και να είναι κάτοχοι δελτίου αθλητικής ιδιότητας.

Επίσης μπορούν να αγωνίζονται και ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2008 με προσωρινό δελτίο, αν το σωματείο τους δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα projunior’s.

Στο πρωτάθλημα projunior’s συμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2008, 2009 και 2010 με προσωρινό δελτίο, για την έκδοση του οποίου απαιτούνται: μία φωτογραφία, πιστοποιητικό γέννησης, υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα ότι συναινεί στην έκδοση προσωρινού δελτίου και ιατρική βεβαίωση ότι είναι υγιής ο ποδοσφαιριστής.

Τα κορίτσια μπορούν να αγωνίζονται και στα δύο πρωταθλήματα με προσωρινό δελτίο και χωρίς το σωματείο τους να έχει τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου.

Τα πρωταθλήματα θα αρχίσουν το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 21-22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 και οι αγώνες θα διεξάγονται Σαββατοκύριακα σε ένα γύρο.     

Ολοι οι αγώνες και των δύο πρωταθλημάτων, θα διεξαχθούν σε γήπεδο με χλοοτάπητα, οι δε εστίες και στα δύο πρωταθλήματα θα είναι διαστάσεων 5 Χ 2 και με ακτίνα από το κέντρο της εστίας 12 μέτρα, θα διεξάγονται σε δύο ημίχρονα των 30’ έκαστο και σύμφωνα με τους κανόνες παιχνιδιού της FIFA ενώ δεν θα υπάρχουν οφσάιντ.

Στο φύλλο αγώνα και των δύο πρωταθλημάτων, θα δηλώνονται μέχρι 18 ποδοσφαιριστές από τους οποίους θα ξεκινούν οι 9, επιτρέπονται δε, απεριόριστες αλλαγές – αντικαταστάσεις χωρίς διακοπή του αγώνα, αλλά με τρόπο που να μην παρακωλύεται η ομαλή διεξαγωγή του.

Η κατάπτωση της εγγυητικής γίνεται όταν ένα σωματείο δεν αγωνιστεί σε δύο αγώνες.

Τα σωματεία που θα δηλώσουν συμμετοχή με δύο ή παραπάνω ομάδες σε ένα πρωτάθλημα, θα πρέπει να υποβάλουν λίστα ποδοσφαιριστών για κάθε ομάδα και ξεχωριστή κατάσταση υγείας.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ: Στο πρωτάθλημα junior’s τα σωματεία οφείλουν να υποβάλουν στην Ένωση κατάσταση υγείας, την οποίαν θα προσκομίζουν στο διαιτητή μαζί με την βεβαίωση της Ε.Π.Σ. (όπως ισχύει σε όλα τα άλλα πρωταθλήματα).

Στο πρωτάθλημα projunior’s, δεν θα υπάρχει ομαδική κατάσταση υγείας σωματείου, διότι με την έκδοση του προσωρινού δελτίου από την Ε.Π.Σ., όπου βασική προϋπόθεση είναι η ιατρική βεβαίωση, οι ποδοσφαιριστές αυτοί θα μπορούν να αγωνίζονται.

Τα σωματεία που επιθυμούν να αγωνιστούν έξτρα δύο ακόμη αγωνιστικές, θα πρέπει να ενημερώσουν εγγράφως την ‘Ενωση, δύο ημέρες μετά την λήξη της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.-

Πηγή: epsaitol.gr