Παναιτωλικός: Σαν σήμερα η άνοδος στη Γ΄ Εθνική

Μάλιστα ο Δημήτρης Ζουλιώτης είχε 28 συμμετοχές και 4 γκολ, ο Νίκος Τριανταφυλλάκης είχε 26 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ ο Θανάσης Ρεπετσάς είχε συνολικά 15 συμμετοχές.

Έτσι λοιπόν ο Παναιτωλικός, στο φινάλε του πρωταθλήματος (σαν σήμερα 16 Μαΐου 2004) αγωνίσθηκε στο Αγρίνιο με αντίπαλο την Ανατολή Ιωαννίνων, την οποία νίκησε με 6-0 πανηγυρίζοντας και μαθηματικά την πολυπόθητη άνοδο.

Αναλυτικά:

Περιφερειακό πρωτάθλημα- Αγωνιστική περίοδος: 2003-04

Κυριακή 16 Μαΐου 2004 - Γήπεδο Παναιτωλικού (30η αγωνιστική)

Πηγή: Ημερήσια αθλητική εφημερίδα «SPORTIΜΕ»

Ας θυμηθούμε την ροή της αναμέτρησης

Πανηγυρική άνοδος για τον Παναιτωλικό

Ο Παναιτωλικός δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να πάρει τη νίκη απέναντι στην Ανατολή και κατάκτησε την πρώτη θέση του ομίλου. Δεύτερη η Αναγέννηση Άρτας, η οποία πλήρωσε το «στραβοπάτημα» της περασμένης αγωνιστικής' με το Ροδοτόπι και τώρα θα διεκδικήσει την άνοδο στα μπαράζ. Παρελθόν από το Περιφερειακό Πρωτάθλημα αποτελούν ο Αστέρας Παραποτάμου, η Κυράτσα Αγίου Δημητρίου, η Θύελλα Κατσικά και ο Απόλλωνας Θέρμου.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΝΑΤΟΛΗ 6-0

Ρεπορτάζ : Γιάννης Τσιντζέλης

Η Γ΄ Εθνική είναι πλέον γεγονός για τον Παναιτωλικό, ο οποίος χθες σφράγισε την άνοδό του, καθώς επικράτησε με το εκπληκτικό 6-0 της Ανατολής. Τα τέρματα της νίκης για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Κεφαλίδης (14ο, 24ο, 38ο), Ζαπαντιώτης (23ο), Ρίζος (35ο) και Σιαμπάνης (40ό).

Εύκολο το έργο του διαιτητή Αθανασίου (Θεσπρωτίας).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Νικολαΐδης, Σιαμπάνης (53ο Νταλαπέρας), Τριανταφυλλάκης, Λίτσος, Καρτσακλής, Κωνσταντόπουλος, Ρίζος, Ζουλιώτης (50ό Βούρτσας), Ζάρκος, Ζαπαντιώτης, Κεφαλίδης (50΄ Τεγούσης).

ΑΝΑΤΟΛΗ: Ιντζόγλου, Μύταρης, Χαραλάμπους, Νάτσιας, Μουσαφίρης, Τσατσανάκης, Παπαρίζος, Νταλάκας, Σαβίδης, Χάιδος (60΄ Σοφοκλέους), Παππάς.

Πηγή: agriniogoal.gr