Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις στο Forum Ορεινής Τριχωνίδας (20, 21 & 22/03/20)

Με θέα την Λίμνη Τριχωνίδα για τρεις ημέρες Πανεπιστημιακοί, εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών, επιστήμονες, καταξιωμένοι επαγγελματίες, Πρέσβεις και άλλοι σημαντικοί άνθρωποι θα αναπτύξουν τις απόψεις ενώ περισσότερες από 25 φορείς, επιχειρήσεις, παραγωγοί και οργανισμοί θα εκθέσουν υπηρεσίες, προϊόντα και θα αναζητήσουν πιθανά πεδία συνεργασίας.

Η πρώτη τετράδα των ομιλητών ανακοινώνεται σήμερα από τους διοργανωτές δείχνοντας έτσι ότι το επίπεδο των εισηγήσεων και παρουσιών θα είναι πολύ υψηλό.

Ο Πρόεδρος του Ελληνοβουλγαρικού Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτης Κουτσίκος, ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Τουρισμού Υγείας κ. Κωνσταντίνος Κουσκούκης, η Δικηγόρος - Ποινικολόγος κ. Γιάννα Παναγοπούλου και ο γνωστός Καθηγητής Πλαστικής Χειρουργικής κ. Λύρας Ιωάννης.

Η Λίμνη Τριχωνίδα και η αξιοποίησή της, το ζήτημα των Ιαματικών Πηγών, οι οδικοί άξονες, οι τουριστικές υποδομές, ο θρησκευτικός τουρισμός, οι αθλητικές εγκαταστάσεις και η ζωή στα χωριά του Ορεινού Όγκου είναι μερικά από τα θέματα που θα αναπτυχθούν στο πλαίσιο των τριήμερων εργασιών του Forum Ορεινής Τριχωνίδας.

Ο Πρόεδρος του Ελληνοβουλγαρικού Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτης Κουτσίκος θα μιλήσει για την εξωστρέφεια των Ελληνικών Προϊόντων και θα αναφερθεί σε παραγωγούς και προϊόντα της Τριχωνίδας ενώ σε ζωντανή σύνδεση με Ελληνικές Επιχειρήσεις στην Αμερική θα γίνει ανταλλαγή απόψεων.

Το Forum Ορεινής Τριχωνίδας αποτελεί πηγή πληροφόρησης, ενημέρωσης αλλά και πεδίο αναζήτησης πιθανών συνεργασιών.

Επίσης, οι επισκέπτες και συμμετέχοντες του Forum Ορεινής Τριχωνίδας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το οδοιπορικό στα χωριά του Απόκουρου το Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 στις 19:00 στο ξενοδοχείο Αλθαία στο Πετροχώρι.

Έξι πρόεδροι κοινοτήτων, δύο νυν και πρώην δήμαρχοι, τέσσερις πρόεδροι πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων παρουσιάζουν την ζωή στα χωριά του τόπου, τα ήθη και έθιμα ενώ προσδιορίζουν και την πολιτιστική ταυτότητα της ευρύτερης περιοχής. Παρεμβαίνουν μέσω skype πρόεδροι Ελληνικών φορέων της ομογένειας στην Αμερική και την Ιταλία.

Το Forum Ορεινής Τριχωνίδας προσφέρει ενημέρωση και πληροφόρηση, αναδεικνύει την περιοχή και προτάσσονται λύσεις που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του τόπου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Πληροφορίες 6994201198