Σεμινάριο διαιτησίας στο Αγρίνιο

Στο σεμινάριο θα πραγματοποιηθούν γραπτές εξετάσεις και αγωνιστικές δοκιμασίες για τους ΜΗ αξιολογημένους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020, σύμφωνα με τα όρια που ορίζει η ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Στο σεμινάριο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ θα πρέπει να προσκομίσουν στην Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Α., Καρδιογράφημα - Ποινικό μητρώο πρόσφατο και εξέταση Οφθαλμολογικής οξύτητας από Δημόσιο Νοσοκομείο ή από ιδιώτη ιατρό.

Η συμμετοχή και η παρουσία όλων (αξιολογημένων και μη) κρίνεται υποχρεωτική, διότι η επιτυχία στα γραπτά και στις αγωνιστικές δοκιμασίες είναι απαραίτητο κριτήριο για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2019-2020 για την κατάρτιση των πινάκων Διαιτητών – Βοηθών ανά κατηγορία.

Για περισσότερες διευκρινήσεις οι διαιτητές, να απευθύνονται στον κ. Ταπραντζή Γεώργιο (τηλέφωνο 6976-333630) και στον κ. Γ. Κωνσταντίνου (τηλέφωνο 6936-498378).

Τέλος παρακαλούμε όλους τους εν ενεργεία και μη εν ενεργεία διαιτητές, να συμπληρώσουν και να προσκομίσουν στην Επιτροπή Διαιτησίας με την έναρξη του σεμιναρίου: α) το φύλλο ποιότητας (στην ιστοσελίδα της Ενώσεως στη στήλη ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ) και β) την πράξη συναίνεσης (όσοι δεν έχουν προσκομίσει την προηγούμενη περίοδο) με το γνήσιο των υπογραφών.

Πηγή: epsaitol.gr